Tuesday, 14 May 2013

Dinner Oh 'BDM' sayang !

Assalammualaikum . fuh fuh fuh * nak tiup habuk kat blog nie * dah penuh dengan habuk dah nie . lama sangat tak update ! *bajet popular* retiss sgt kan . sibuk sejak dua menjak tiga menjak empat menjak nie. Sibuk dengan dinner kos "pengurusan pembangunan" . Dinner kali nie walaupun penat, kami dapat rasa kepuasan tuh . cewahh ayat! yela . rase bertambah mesra dikalangan exco-exco dan majlis tertinggi. Rasa bertambah rasa kekeluargaannye tu. Dinner kami kali nie, tak buat kat hotel mahupun resort, kami buat dekat swimming pool. Tapi malangnya tak boleh mandi. sebab tempah untuk dinner .tak tempah untuk mandi. HAHA! *lagi pun tak sempat nak mandi - manda bagai* yela, mana xnye, kami sibuk wat persiapan.

Nie antara gambar - gambar nya ! jom intai sikit :)



pengenalan . ada sebuah puteri kayangan yang berangan - rangan *mule dah nak mengarut* HAHA!  tuan punya tanah lar nie . baju yang dijahit oleh umi tercinta ! 


sebelum terjadinya sebuah cerita . 




meja tak susun lagi . elok jer main lompat- lompat 





mereka semua kesayangan saya disini ! :) 

semasa sebuah cerita . 


MT dan EXCO - EXCO persatuan membuat persembahan !  #SAHABAT NAJWA LATIF gituu . 



kami diberi tangunggjawab sebagai MC majlis !


macam momok kan aku? HAHA! Zaty cun tak pakai cermin mata . 

selepas sebuah cerita . 









dengan ini . berjalan lancar sudah program kami . syukur ! 

gambar banyak sangat . tapi nampak macam kami jer yang datang program nie . HEHE! takut pening jer mata hampa semua tengok banyak sangat gambar . apa - apa pun . best sangat bekerja sama dengan mereka yang tak banyak songeh! 

p/s: UNTUK MAN, SYU, TING, ALIN, ATIF, NOR, NORMA, ANIS, BELLA, AIN, ARIQ, BORHAN, SALAM, DINA, SEHA, TIKAH, SHIMA, HISHAM, SAIFUL, FARIS, ASHRAF, IZZATI, NANI, NIESA, TIRAH . 

ain sayang ampa semua wahai adik beradikku ! cewahh . gituu . tak lama lagi organisasi kita akan dibubarkan . harap sangat, kekeluargaan kita kekal sampai kita semua beranak pinak nahh . HAHA! biarlah walaupun aku tahu mereka tak tahu yang aku ber'blog' dan menyatakan isi hati ku ini, tapi yang pasti aku ikhlas sayangkan mereka! mohon mereka tak baca . :) 

                                                                                             
                                                                                           Lot's of LOVE! ain <3





15 comments:

  1. amboy.. masing-masing cantik lagi bergaya.. singgah n follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) done follow awak !

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. jadi rindu pulak ngan member aku time tengok korang ni...
    http://moonlove28.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala2 . nnti wat perjumpaan balik yer :)

      Delete
  4. wahhh, best nya. H.A.P.P.Y :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah . rindu pulak nk berdinner :)

      Delete
  5. lawa la belit tudung kuning dgn hitam tu. nanti buat lah tutorial :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syg . nie kawan yang buat . ain xpandai belit2 . nnti terbelit satu badan kalau ain buat :)

      Delete
  6. best nyer nak join la meriah kot
    http://www.kucinghitam.net/#axzz2Vj2swSWf

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing hitam . meh2 . join jadi ahli dulu :)

      Delete
  7. Salam..

    Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
    Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh.. Apa lagi? Jom la singgah sini

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

    Jom LIKE.. <3

    ReplyDelete
  8. nice blog
    done follow, follow me back
    http://zuttoisshoniita.blogspot.com/

    ReplyDelete