Tuesday, 12 February 2013

*kebahagiaan*

assalammualaikum . kummm kummm kumm kum .*bunyi dalam gua*  alamak . bergema lar pulak kan . HAHA ! nie . aku nk habaq tentang kebahagiaan . sebab, aku rasa macam bahagia jer sekarang nie . bahagia disamping kekasih tersayang . eh ! no no no no . itu kebahagian yang tuhan bg kita rasa sekejap, xhakiki lagi . kebahagian nie ada hakiki - hakiki jugak ker? HAHA ! aku pandai-2 jer reka cerita . uyooo ! penglipur xberapa nak lara . HAHA ! aku suka tengok orang bahagia . sape xsuka kan ? aishhh . mesti lar suke . kan *wat aksi gedik sikit* . Bahagia itu fitrah tabie manusia. Semua orang ingin bahagia. 

Jika ada manusia yang berkata, alangkah bahagianya kalau aku tidak bahagia, dia layak dihantar ke Hospital Bahagia. Kenapa? Sudah tentu orang itu tidak siuman lagi. Manusia yang siuman sentiasa ingin dan mencari bahagia. Bahkan, apa sahaja yang diusahakan dan dilakukan oleh manusia adalah untuk mencapai bahagia kan ? ke xnak bahagia? mesti lar nak . jangan ditanya kenapa kalau xdapat cari kebahagiaan sebab xcari . HAHA ! kalau nk bahagia . p lar cari eh . *eh-2 baru aku perasan banyak sangat perkataan bahagia* 

aku bahagia melihat kebahagiaan 'mereka' intim x? mesra x? aisehhhh ! 



adik - beradik muka buruk masing - masing :) *kebahagiaan adik - beradik katanya*


               haaaa... xbaik buli abah . son + father         


                                             kami anggun * perasan* bersama umi .        
        
     

suami isteri *mesra tak* tetibe.


pengantin baru *sory tercuri*


aku with 'abah'


aku with 'umi'


'abah umi kesayangan'


rindu semua *tertiba* . yela . aku rasa bahagia bersama mereka semua . rindu . rindu . sayang . sayang . tu jer aku rasa nak luahkan . takut kehilangan mereka semua . kebahagiaan bersama mereka . yeahh ! suke - suke . 

p/s : sory kalau terlalu banyak interframe keluarga aku jer. HAHA ! bukan bajet aku sorang jer ade keluarga bahagia . ini kan blog aku . suka hati aku lah ! HAHA . korang pun ada keluarga . so . buat lah entry berjuta - juta pun yang korang nak tentang mereka . *bajet* .

                                                                                                  
                                                                                             Lots of love ! ain <3

19 comments:

  1. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bestnya ada keluarga yg bahagia... done follow u dear - Noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. keluarga awak pn ape kurangnye kan :) heeee . amin . u too syg .

      Delete
  3. wahh seronoknya ...keluarga bahagia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan ? insyaAllah keluarga awak double2 bhgia dri nie . amin :)

      Delete
  4. wahhh sporting nye abah dan umi awak..boleh layan keletah anak anak nye..

    Done follow u back

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamddllh syg . huhu :) done follow awak jugak .

      Delete
  5. Sweetnyer.. :)
    btw folloe me too... :)
    http://fifizaffida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. so sweet...best ada fmily yg sporting cm2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn . ala . xpe . family awak pn mcm 2 kan :)

      Delete
  7. Replies
    1. huhu . kak ayu mne yer ? terima kasih kak ^_^ malu .

      Delete
  8. happening!!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. nice blog..done follow u,do follow me then.. :)

    http://memburukesempurnaan.blogspot.com/

    ReplyDelete